Volby do zastupitelstva v Havířově se uskuteční v pátek 5. října a v sobotu 6. října 2018. Termín těchto voleb bude spojen s volbami do třetiny Senátu. Také v Havířově se bude volit do senátu v obvodu č. 74, který kromě Havířova zahrnuje i Bohumín, Rychvald, Petřvald, Horní Suchou, Stonavu a Albrechtice. Volit se v Havířově bude 43 zastupitelů a zastupitelek.

Jsme skupina lidí z Havířova, která chce v našem městě dál vyrůstat a žít. Dá se toho mnoho zlepšit, ale jen pokud budeme mít na paměti zájmy všech obyvatel. Veřejných financí je dostatek, jen je třeba dobře promyslet jejich použití. Lidé z Havířova už nemusejí odcházet za lepším životem, dáme-li jim příležitost a důvod zůstat. Vážíme si schopných obyvatel a obyvatelek našeho města, které jsou osobnostmi!

Nejsme financováni žádnými spřízněnými firmami ani nespolupracujeme s žádnými poradci, kteří ví, co by bylo nejlepší. Dohromady se daly Osobnosti pro Havířov, za které již mluví vlastní úspěchy. Jsme učitelé, lékaři, trénérky, vychovatelé, manažerky i ženy a muži na rodičovské dovolené. Vyberte si své Osobnosti pro Havířov.

Aktuálně